Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (4.70 secunde)
In locul replicilor acide, cu care PNL nu ramanea niciodata dator, liberalii au emis un comunicat de presa destul de diplomat, prin care reamintea colegilor de guvernare ca o desfiintare a Aliantei ar insemna tradarea increderii cetatenilor care au adus-o la putere in 2004.
"Am facut unele greseli, dar greselile se repara, nu se razbuna. Nu avem dreptul sa contribuim la propria noastra desfiintare, pentru ca PNL face parte din patrimoniul national".
PD va incepe saptamana viitoare procedurile judiciare de desfiintare, pe cale juridica, a Aliantei D.A., dupa ce PNL a distrus-o din punct de vedere politic, a anuntat ieri presedintele democrat, Emil Boc.
Povestea s-a repetat si in cazul echipei de rugby "Callatis", care, cu toate ca rezista in competitia nationala, aceasta se zbate sa supravietuiasca de la desfiintare.
Pe langa acestea, conservatorii, alaturi de partenerii de alianta, social-democratii, se bucura de primul vot pozitiv dat proiectului de desfiintare a taxei de prima inmatriculare si se gandesc intens la o modalitate de a depista toate taxele si impozitele pe care le platesc romanii, pentru a vedea daca mai merita sau nu ca oamenii sa mai scoata bani din buzunar pentru ele.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat ieri ca Agentia Domeniilor Statului (ADS) - institutia care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol, dar si concesionarea terenurilor agricole - va fi desfiintata, iar atributiile agentiei vor fi transferate primariilor.
14 voturi pentru desfiintare, 18 impotriva, in timp ce propunerea PSD, sustinuta de consilierii PNL, a trecut cu 18 voturi pentru si 14 impotriva.
Premierul Emil Boc a anuntat, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis ca in urma procesului de comasare sau desfiintare sa ramana functionale 107 agentii si alte institutii, din cele 226 care exista in prezent.
Taranistii ii imputa acestuia si hotarari abuzive de desfiintare a Juriului de Onoare, Disciplina si Arbitraj, catalogate drept acte de razbunare, ca urmare a hotararilor de anulare a indepartarilor din functiile de conducere BNC, CNC si din fruntea unor organizatii teritoriale, decizii operate de Milut.
Lucru demonstrazat, de altfel si de faptul ca astazi avem peste 1.200.000 lucratori inregistrati ca si muncitori necalificati, pentru ca patronii sa poata fi "scutiti" de impozitare si contributii mai mari la asigurarile sociale, cat si de incercarea de desfiintare a Inspectiei Muncii, sub pretextul nevoii de restructurare, desi in paralel, Guvernul da Ordonante speciale de infiintare a unor subagentii-capusa.
Antonescu a sustinut ca PDL pregateste un proiect de desfiintare a sectoarelor Capitalei pentru ca decizia in ceea ce priveste fondurile alocate Bucurestiului sa fie la Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
0865 Campina sunt alarmati de decizia de desfiintare a Centrului de Pregatire si Perfectionare pentru Comunicatii, Informatica si Logistica Jandarmi Campina si transformarea acestuia intr-o structura subordonata altei institutii a Jandarmeriei Romane.
Mai ales pentru un partid care era aproape de desfiintare in 2000 si a fost salvat de Stolojan. - PSD este intr-o situatie foarta proasta pentru alegerile din 2012.
Cotidianul informeaza: Maghiarii, mai rationali decat pedelistii. UDMR spune "nu" redesenarii hartii Romaniei dorita de PDL si presedinte Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi la Arad ca va accepta demararea unor discutii cu privire la o reorganizare administrativ-teritoriala a Romaniei abia dupa alegerile de anul viitor.
Antonescu a precizat ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata, documentul semnat de Chitoiu, Ponta si Daniel Constantin nefiind unul care sa contina nici cel mai mic angajament de desfiintare a institutiilor.
Opozitia, domnisoara Gorghiu, NU inseamna desfiintare si destabilizare. Si nici nu veti obtine asa puterea. Din aceasta atitudine noi toti, romanii, nu intelegem decat ca sunteti lipsiti de scrupule, de solutii concrete, dar plini de neadevaruri si venin.
Confundata de agerul fost ambasador american Gitenstein cu Curtea Suprema de la el de acasa (ramane memorabil protestul sau impotriva unei imaginare intentii de desfiintare a sa), Curtea Constitutionala a fost, pana in 2012, o institutie somnolenta, rareori trezita din lungile meditatii ale membrilor sai, constituiti intr-un veritabil cimitir al elefantilor politici.
Cu toate ca restantele de plata dateaza de zece ani, finantistii s-au trezit prea tirziu, deoarece firmele sau asociatiile luate in vizor nu mai au nici un bun in patrimoniu, si mai mult, se afla in prag de desfiintare.
Prin urmare, constituie infractiune executarea, fara autorizatie de construire sau de desfiintare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia a lucrarilor de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, precum si alte lucrari, indiferent de valoarea lor, care urmeaza sa fie efectuate la constructii reprezentand monumente istorice.
Tribunalul Galati a aminat pronuntarea in dosar dupa ce noua asociatie a raspuns in instanta solicitarii de desfiintare a contractului incheiat cu Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol.
google-analytics.com